21 Jan 2017 - شنبه ۰۲ بهم ۱۳۹۵
کد :3583 ۱۴ تیر ۱۳۹۳ 67 views دسته : آهنگ , صوت , موسیقی فیلم صالح

دانلود موسیقی متن فیلم نوح Noah 2014

نام: موسیقی متن فیلم نوح

اثر: Clint Mansell و Kronos Quartet

تاریخ انتشار: ۲۰۱۴

مدت زمان: ۸۰ دقیقه

موسیقی متن: فیلم نوح

توضیحات: دانلود کل آلبوم در ادامه مطلب به همراه آهنگ های انتخابی آلبوم با لینک مستقیم از سرور قدرتمند دانلود ۹۸


۰۱٫ In The Beginning, There Was Nothing

۰۲٫ The World Was Filled With Violence

۰۳٫ The End Of All Flesh Is Before Me (آهنگ برگزیده از این آلبوم)

۰۴٫ Sweet Savour

۰۵٫ The Fallen Ones

۰۶٫ For Seasons, And For Days, And Years

۰۷٫ Make Thee An Ark

۰۸٫ Every Creeping Thing That Creeps

۰۹٫ I Will Destroy Them

۱۰٫ Flesh Of My Flesh

۱۱٫ The Wickedness Of Man

۱۲٫ In Sorrow Thou Shalt Bring Forth Children

۱۳٫ Your Eyes Shall Be Opened, And Ye Shall Be As Gods

۱۴٫ The Flood Waters Were Upon The World

۱۵٫ By Man Shall His Blood Be Shed

۱۶٫ The Judgement Of Man

۱۷٫ The Spirit Of The Creator Moved Upon The Face Of The Waters

۱۸٫ Forty Days And Nights

۱۹٫ What Is This That Thou Hast Done

۲۰٫ The Fear And The Dread Of You

۲۱٫ And He Remembered Noah

۲۲٫ Day And Night Shall Not Cease

۲۳٫ Mercy Is – Patti Smith